zoetermeer indoor activiteiten
Activiteitencentrum Zoetermeer.
Activiteitencentrum Activiteitencentrum Zoetermeer Bezoek de website. Attractiecentrum Zoetermeer is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familie-uitjes en school verenigingsuitjes. U kunt kiezen uit de volgende activiteiten; karten, lasergamen, mission possible, gladiator fight, sumoworstelen, bungee soccer, lasersquash, bungee run, lasershot en quizmaster.

op 22-02-2018 open. op 23-02-2018 open. op 24-02-2018 open. op 25-02-2018 open. op 26-02-2018 open. op 27-02-2018 open. op 28-02-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Indoor en Outdoor activiteiten centrum Ayers Rock in Zoetermeer.
Kinderfeestje, bedrijfsuitje, teambuilding of vrijgezellenfeest met een actief en sportief karakter? Beleef de Ardennen in Zoetermeer. Ayers Rock is het activiteiten centrum om stoere indoor en outdoor activiteiten te beleven. Wij verzorgen de perfecte dag uit voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, familie en vrijgezellenfeesten.
Goedkoop droog dagje uit in ZoetermeerUit, Met Kinderen, over indoor, binnen, overdekt, Actief, Speeltuin, vandaag, Voorstelling, Pretparken, Provincie, Attractiepark, Dierentuin, Zwembad Parken Museu
Activiteiten in de buurt van Zoetermeer. Goedkoop droog dagje uit in de buurt van Zoetermeer. Kinder activiteiten in de buurt van Zoetermeer. attractieparken in de buurt van Zoetermeer. In de buurt van Zoetermeer voor een attractiepark. Dagje uit vandaag in de buurt van Zoetermeer.
Indoor activiteiten bij Ayers Rock in Zoetermeer Bel 079 323 0323.
Bekijk hieronder het complete aanbod aan onze indoor activiteiten dat wij te bieden hebben. Alle activiteiten zijn in arrangementen te combineren om er een complete actief uitje van te maken. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw activiteiten of het samenstellen van een arrangement. Indien u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. Download hier het klimreglement. Volg Ayers Rock, mates! Ayers Rock Zoetermeer.
Indoor en outdoor activiteiten bij Ayers Rock in Zoetermeer.
Met een mooie feest en vergaderzaal en verschillende mogelijkheden in de horeca bieden wij een geschikte locatie voor uw evenement. Bekijk al onze activiteiten door hier onder te kiezen tussen de indoor of outdoor activiteiten. Download hier het klimreglement. Volg Ayers Rock, mates! Ayers Rock Zoetermeer.
Binnenactiviteit Zoetermeer DagjeWeg.NL.
Prijsvraag: Win 2 vrijkaartjes voor glowgolfen bij The Maxx. Elke week de leukste uitstapjes! De leukste activiteiten, de mooiste bezienswaardigheden en de verrassendste uitjes. Ontvang de gratis DagjeWeg.NL nieuwsbrief. Schrijf je nu in! wat te doen? wat te doen vandaag en morgen? uitstapjes zoetermeer indoor.
Homepage Attractiecentrum Zoetermeer.
Welkom bij Attractiecentrum ZoetermeeR. Attractiecentrum Zoetermeer is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familie-uitjes en school verenigingsuitjes. U kunt kiezen uit de volgende activiteiten; karten, lasergamen, mission possible, gladiator fight, sumoworstelen, bungee soccer, lasersquash, bungee run, en quizmaster.

Contacteer ons