bibliotheek zoetermeer zoetermeer
Bibliotheek Zoetermeer Startpagina Facebook.
Kom dan naar het lijsttrekkersdebat georganiseerd door Bibliotheek Zoetermeer op zaterdagmiddag 10 maart as in het Forum. Het publiek en politici gaan met elkaar in debat over wat Zoetermeer bezig houdt. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!
Bibliotheek Zoetermeer: overzicht activiteiten vandaag Zoetermeers Dagblad.
Bibliotheek Zoetermeer: overzicht activiteiten vandaag. vr 10 nov 2017. Bij de Zoetermeerse bibliotheken kun je vandaag weer terecht voor diverse activiteiten en inloopbijeenkomsten. Hieronder het overzicht. 1400-1500: uur: Tabletcafé in Rokkeveen. Locatie: Wijkbibliotheek Nathaliegang 81. Klik hier voor meer informatie.
Bibliotheek Zoetermeer zoetermeer actief zoetermeer actief.
Nieuwe App de Bibliotheek beschikbaar voor leden van Bibliotheek Zoetermeer. Vanaf nu hebben bibliotheekleden met een smartphone overal en altijd toegang tot de collectie van Bibliotheek Zoetermeer. De App de Bibliotheek is gratis te downloaden via de iTunes App Store en de Android Market.
Openingstijden Bibliotheek Zoetermeer Oosterheemplein 132 in Zoetermeer.
De vestiging van Wijkbibliotheek Oosterheem die het meest in de buurt ligt van de aan de Oosterheemplein 132 is de Wijkbibliotheek Oosterheem aan de Oosterheemplein 132. Meer bibliotheek in Zoetermeer Bedrijven in de buurt van Bibliotheek Zoetermeer Oosterheemplein 132 in Zoetermeer.
Bibliotheek Openingstijden Bibliotheek in Zoetermeer.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Bibliotheek in Zoetermeer. Op deze pagina zie je een overzicht met Bibliotheek vestigingen in Zoetermeer. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Bibliotheek vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
Bibliotheek Zoetermeer.
Eind 2016 heeft de Koninklijke Bibliotheek KB de verplichte minimumprijzen bekendgemaakt voor het lenen van e-books via het e-bookplatform. Bibliotheekleden met een jaarabonnement van 4200, of meer. 4 januari 2018. Op woensdag 20 december hebben maar liefst 25 organisaties het Taalakkoord Zoetermeer ondertekend in het Taalhuis in de hoofdbibliotheek in Zoetermeer.
Vacatures bij Bibliotheek Zoetermeer NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij Bibliotheek Zoetermeer. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij Bibliotheek Zoetermeer?

Contacteer ons