activiteiten zoetermeer
Activiteiten voor ouderen Palet Welzijn.
Vindt u het gezellig om samen met anderen iets te ondernemen? In de wijk en dienstencentra van Palet Welzijn in Zoetermeer, bieden we veel mogelijkheden voor activiteiten voor ouderen vanaf 55 jaar. Bewegen is goed voor ouderen. Palet Welzijn biedt een compleet beweegprogramma.
Activiteiten Seghweart op dreef.
Buurtvereniging Seghwaert" op Dreef" Gaardedreef 189 2723AZ Zoetermeer. Spring naar de primaire inhoud. SOD BIEDT U EEN RUIME KEUZE AAN ACTIVITEITEN. klik op alle activiteiten om alles te zien. wekelijkse en periodieke activiteiten zijn alleen planningen. Zoeken Zoeken Meest Actuele informatie.
Activiteiten Forum Zoetermeer.
Over Forum Zoetermeer. Het Forum is een centrale plek in het Stadshart waar alle Zoetermeerders elke dag tussen 8.00 en 20.00 uur welkom zijn. Om te lezen en te leren. Voor informatie en advies over opvoeding, gezondheid, geld, mantelzorg, taal, vrijwilligerswerk, vrije tijd en nog veel meer.
Zoetermeer, Dagje Zoetermeer, wat te doen in Zoetermeer? Bezienswaardigheden en activiteiten DagjeWeg.NL.
ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND Verleden, heden en toekomst komen samen in Stadsmuseum Zoetermeer. Midden in de kern van het dorp organiseert het museum tentoonstellingen en activiteiten. s maandags gesloten. ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND Het Stadstheater van Zoetermeer heeft verscheidene voorstellingen. Voor de voorstelling kan de bezoeker bij restaurants in de buurt tegen korting dineren.
Top 10 activiteiten in de buurt van Stadshart Zoetermeer.
Beste activiteiten in de buurt van Stadshart Zoetermeer. Wat te doen in Zoetermeer. Activiteiten in de omgeving van Stadshart Zoetermeer. Wat te doen in de buurt van Stadshart Zoetermeer. Promenadeplein 111, 2711 AB Zoetermeer, Nederland. Lees beoordelingen van Stadshart Zoetermeer.
Indoor en outdoor activiteiten bij Ayers Rock in Zoetermeer.
Met een mooie feest en vergaderzaal en verschillende mogelijkheden in de horeca bieden wij een geschikte locatie voor uw evenement. Bekijk al onze activiteiten door hier onder te kiezen tussen de indoor of outdoor activiteiten. Download hier het klimreglement. Volg Ayers Rock, mates! Ayers Rock Zoetermeer. 2717 AX Zoetermeer.
Wat te doen in Zoetermeer: de 10 beste activiteiten.
Hotels in de buurt van Casino Hommerson. Alle dingen om te doen in Zoetermeer. In de buurt van hotels. Activiteiten in de omgeving van Golden Tulip Zoetermeer Den Haag. Activiteiten in de omgeving van NH Zoetermeer. Activiteiten in de omgeving van Hotel De Sniep.
Activiteiten in Centrum Centrum Gemeente Zoetermeer.
Voorbeelden van deze activiteiten zijn: yoga, gymnastiek, klaverjassen, sjoelen, volksdansen, zingen en nog veel meer. Sport en spelactiviteiten bij u in de wijk. Naast het grote aanbod wat sportverenigingen aanbieden zijn er ook sportactiviteiten bij u in de buurt. De combinatiefunctionarissen sport richten zich vooral op de jongere inwoners van de stad om hen enthousiast te maken voor sport en spel. Bekijk de sport en spelactiviteiten. Spreekuur wijkmanager Centrum. Wijkmanager Sabrina Verbarendse-Kortekaas heeft elke woensdagmiddag spreekuur van 14.00 tot 15.00 uur of op afspraak. Spreekuur wijkagenten Centrum. De wijkagenten Dorp, Driemanspolder en Stadscentrum hebben elke woensdag spreekuur van 14.30 tot 16.00 uur bij Gemeentelijk Informatiepunt Centrum. Gemeentelijk informatiepunt Centrum. Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur. Op vrijdag gesloten. 2722 BN Zoetermeer.

Contacteer ons