dekker zoetermeer zoetermeer
Restaurant Sweet Lake Italy bij Dekker Zoetermeer in Zuid Holland.
Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een drankje, lunch of diner. In combinatie met het indoor speelparadijs en bowlingbanen is er voldoende vermaak voor iedereen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het eveneens vernieuwde terras met speeltuin, strand en buitenbar!
Tennis bij Dekker Zoetermeer Sport Events in Zuid Holland.
Leuk dat je geinteresseerd bent in het lidmaatschap van Tennisvereniging TV Dekker Rokkeveen. Wij zijn een zelfstandige tennisvereniging die gebruikt maakt van de buitenbanen van tennispark Dekker Zoetermeer. Het wijzigen of opzeggen van het lidmaatschap verloopt via Dekker Zoetermeer. Op onze contactpagina kunt u aangeven dat uw aanvraag de Ledenadministratie TVDR betreft.
Snooker, Biljart of Pool bij Dekker Zoetermeer Events, feestlocatie in Zuid Holland.
Snookervereniging Dekker Zoetermeer is een vereniging van enthousiaste snooker spelers met Dekker Zoetermeer als thuis locatie. Als lid van de vereniging kunt u op binnenloop gratis snookeren en indien de beschikbaarheid dit toe laat kunt u deelnemen aan de interne competitie die elke dinsdagavond gespeeld wordt.
Openingstijden Dekker Zoetermeer. Uw feestlocatie in Zuid Holland.
Let op, van 16 februari tot en met 22 is de beschikbaarheid van tennisbanen beperkt in verband met een internationaal jeugdtoernooi dat bij Dekker wordt georganiseerd. Tijden kunnen afwijken wanneer er toernooien of evenementen plaatsvinden. Maandag t/m vrijdag 17.00 22.30 uur.
Restaurants Dine Dance en Elephant bij Dekker Zoetermeer in Zuid Holland.
Het restaurant van Dekker Sport heeft een zeer uitgebreide kaart met diverse broodjes, uitsmijters, dagschotels en heerlijke gerechten van een regelmatig wisselende plate-service kaart. U kunt hier al terecht voor een weekmenu vanaf slechts 950. indoor en outdoor speeltuin. Nieuw bij Dekker Zoetermeer.
Uw sportlocatie Dekker Sport Zoetermeer in Zuid Holland.
Met 16 moderne, volautomatische bowlingbanen met flitsende lichtspektakels en verrassende geluidseffecten maakt Dekker Zoetermeer het alom bekende bowlen tot een eigentijdse, populaire belevenis. Een prachtige bar, amusementsspelen en fluorescerende bowlingballen maken van uw middag of avond bowlen een belevenis. Dekker Squash is dagelijks geopend van 8.00 tot 24.00 uur.
Welkom bij Dekker Zoetermeer Sport, Party en Conferentiecentrum.
Bent u op zoek naar de juiste locatie voor uw bruiloft en party in Zoetermeer? Wij maken van uw bruiloft en feestavond een onvergetelijke happening. Ons gemotiveerde personeel en de schitterende ligging van Dekker Zoetermeer, direct aan het water met het stadsstrand vormen de beste ingrediƫnten voor een prachtig evenement.
Bowlen bij Dekker Zoetermeer Events, feestlocatie in Zuid Holland.
BOWLINGCentrum Dekker Zoetermeer. Met 16 moderne, volautomatische bowlingbanen met flitsende lichtspektakels en verrassende geluidseffecten maakt Dekker Zoetermeer het alom bekende bowlen tot een eigentijdse, populaire belevenis. Een prachtige bar en fluorescerende bowlingballen maken van uw middag of avond bowlen een belevenis.

Contacteer ons