centrum zoetermeer openingstijden
Openingstijden Woonhart Zoetermeer.
Openingstijden kunnen per winkel verschillend zijn en afwijken van bovengenoemde openingstijden. Kijk daarom bij de desbetreffende winkel of deze geopend is met name op maandag, vrijdagavond en zondag kunnen verschillen. De meeste winkels zijn alle zondagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 2015 WOONHART ZOETERMEER.
Koopzondag zoetermeer actief zoetermeer actief.
De openingstijden van de meeste winkels op koopzondag in het woonhart zijn van 12 tot 17 uur. In de zomermaanden juli en augustus zijn de meeste winkels op zondag gesloten. Zondag 1 april. Maandag 2 april. geopend van 12 tot 17 uur. Zaterdag 5 mei. geopend van 12 tot 17 uur. Zondag 20 mei. Maandag 21 mei. geopend van 12 tot 17 uur. Dinsdag 25 december. Woensdag 26 december. geopend van 12 tot 17 uur. Dinsdag 1 januari. Zoetermeer Actief TV.
Koopzondag Zoetermeer 2018 Koopzondagen.NET.
Mochten er geen koopzondagen in Zoetermeer zijn, dan is het handig om te weten waar wel koopzondagen in de buurt van Zoetermeer zijn. Via onderstaande links kun je snel een andere koopzondag vinden om alsnog te kunnen winkelen op zondag.
Winkelcentrum Stadshart Zoetermeer Openingstijden.nl.
Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in winkelcentrum Stadshart Zoetermeer te Zoetermeer. Als je op zoek bent naar koopzondagen van winkelcentrum Stadshart Zoetermeer, selecteer dan het koopzondag tabblad. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden, koopzondagen en koopavonden.
Primark Openingstijden Primark Burgemeester van Leeuwenpassage.
Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Openingstijden Primark Burgemeester van Leeuwenpassage 2 in Zoetermeer. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Burgemeester van Leeuwenpassage in Zoetermeer.
Koopzondag in Zoetermeer Openingstijden.nl.
De koopzondagen van winkels in Zoetermeer zie je terug op deze pagina. Zo zie je direct of je op koopzondag in Zoetermeer terecht kunt bij je favoriete winkel. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden.
Zoetermeer Openingstijden en winkels in Zoetermeer.
Voor een boodschap bij bijvoorbeeld een supermarkt, drogist of slijterij kun je terecht in een winkelcentrum waaronder winkelcentrum Stadshart Zoetermeer, winkelcentrum Meerzicht of winkelcentrum Rokkeveen. Nieuwe meubels kun je vinden bij een woonboulevard zoals woonboulevard Woonhart. Bij ons vind je de openingstijden van al deze winkels en locaties in Zoetermeer.
Winkelcentrum Stadshart Zoetermeer: 7 dagen per week geopend Zoetermeer.
Altijd 2 uur gratis parkeren in Stadshart Zoetermeer. In Stadshart Zoetermeer is een ruime keuze aan winkels. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, mooie kleding of een origineel cadeau: in Stadshart Zoetermeer bent u aan het juiste adres.

Contacteer ons