indoor zoetermeer
Indoor en Outdoor activiteiten centrum Ayers Rock in Zoetermeer.
Kinderfeestje, bedrijfsuitje, teambuilding of vrijgezellenfeest met een actief en sportief karakter? Beleef de Ardennen in Zoetermeer. Ayers Rock is het activiteiten centrum om stoere indoor en outdoor activiteiten te beleven. Wij verzorgen de perfecte dag uit voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, familie en vrijgezellenfeesten.
Indoor en outdoor activiteiten bij Ayers Rock in Zoetermeer.
Met een mooie feest en vergaderzaal en verschillende mogelijkheden in de horeca bieden wij een geschikte locatie voor uw evenement. Bekijk al onze activiteiten door hier onder te kiezen tussen de indoor of outdoor activiteiten. Download hier het klimreglement. Volg Ayers Rock, mates! Ayers Rock Zoetermeer.

op 22-02-2018 open. op 23-02-2018 open. op 24-02-2018 open. op 25-02-2018 open. op 26-02-2018 open. op 27-02-2018 open. op 28-02-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
SnowWorld opent steilste indoorpiste van Europa RTL Nieuws.
De indoor skipiste in Zoetermeer is 305 meter lang en staat op palen. Na lang procederen en een onverwacht lange nazomer opent SnowWorld vandaag in Zoetermeer dan eindelijk zijn gewenste nieuwe piste. We" verwachten een kleine chaos, zegt oprichter en eigenaar Koos Hendriks.
Kinderspeelparadijs De Ballebak Zoetermeer ballenbak het leukste speelparadijs voor kinderenDe Ballebak Zoetermeer.
De avontuurlijk actieve en educatieve uitdaging! De Ballebak in Zoetermeer. Jaarabonnementen vanaf nu verkrijgbaar. Het jaarabonnement van De Ballebak is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote indoorspeeltuin. Met het jaarabonnement kunt u onbeperkt. Indoor Hoverkarten Disco rolschaatsen.
Homepage Attractiecentrum Zoetermeer.
Welkom bij Attractiecentrum ZoetermeeR. Attractiecentrum Zoetermeer is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familie-uitjes en school verenigingsuitjes. U kunt kiezen uit de volgende activiteiten; karten, lasergamen, mission possible, gladiator fight, sumoworstelen, bungee soccer, lasersquash, bungee run, en quizmaster.
SnowWorld Zoetermeer, Tickets foto's' info en meer Skihal.com.
Korting bij SnowWorld Zoetermeer! Ervaar het echte wintersportgevoel in eigen land, iedereen is welkom! Na inmiddels 15 jaar wintersport in Nederland is SnowWorld Zoetermeer een internationaal begrip geworden. Bestel je tickets voor SnowWorld Zoetermeer nu met korting! SnowWorld Zoetermeer Vrijgezellenfeest.
SnowWorld Pistes en Funpark snowworld.com.
Hiermee heeft SnowWorld Zoetermeer de steilste indoorpiste van Europa. Iets waar wij enorm trots op zijn! De volgende objecten staan op dit moment in het funpark.: Tot na de voorjaarsvakantie is er een beperkt funpark beschikbaar. grootste overdekte wintersportdorp van Europa. langste piste van de Benelux ruim 400 meter. 8 liften waaronder 4 bandliften en een 6-persoons stoeltjeslift. enige indoor FIS Rennstrecke ter wereld.

Contacteer ons