theater zoetermeer programma
Buytenpark Theater Zoetermeer.
De indrukwekkende musical van Alain Boublil Claude-Michel Schönberg over de Ierse vrijheidsstrijder Grace O'Malley.' 27 juni t/m 8 juli. Een prachtig sprookje met roofvogels in de hoofdrol. 7 en 8 juli. Deze voorstellingen zijn exclusief te zien in het Buytenpark Theater in Zoetermeer.
Stadstheater Zoetermeer Theaterplein 10 Zoetermeer Concerten Theater agenda.
Bekijk het overzicht van concerten en theater in het Stadstheater Zoetermeer en bestel eenvoudig, veilig en snel uw kaarten online. Indien u vragen heeft kunt u onze ticketservice bellen zie contact. Veel plezier bij het Stadstheater Zoetermeer! Beschikbare Stadstheater Zoetermeer Tickets.
Evenementen vanaf Theater zoetermeer actief zoetermeer actief.
Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe. Beginnend op oktober 17, 2015.: Categorieën: Theater, Stadstheater. 2 160 events3f4f140e851815541bfa2a4673943be7. 2012 2018 Copyright Zoetermeer Actief.
Stadstheater Zoetermeer Stadstheater Zoetermeer Kidsproof Den Haag.
Theaterplein 102711, EK Zoetermeer. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. In dit mooie theater in Zoetermeer staan leuke voorstellingen voor kinderen op het programma! Naast leuke activiteiten barst het theater na de zomer weer uit zijn voegen met een heleboel jeugdvoorstellingen.
Stadstheater, Zoetermeer TheaterReserveringen.
An event every day that begins at 1200am, repeating until 3 november 2018. Stadstheater, Zoetermeer, Theaterplein 10. Zoetermeer, Zuid-Holland 2711 EK Nederland Google Maps. Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater.
Theater Zoetermeer Theaters en voorstellingen in Zoetermeer.
Er zijn verschillende parken in Zoetermeer en er valt veel te recreëren. Zo is er een groot winkelcentrum en het grote game en entertainmentcentrum, Ayers Rock. De laatste is een outdoor activiteitencentrum met klimwanden en een survivalbaan. Je kunt er goed terecht met de gehele familie of voor een stoer bedrijfsuitje. Een schouwburg met een uitgebreid voorstellingsaanbod. Toneel, zang, musical, het staat regelmatig op het programma. Ga je liever naar de film, dat kan ook in het filmhuis Cameo. En natuurlijk nog even kletsen in het theatercafé. Door een samenwerking met een restaurant en een hotel, weet dit poppodium veel bezoekers aan te trekken. Voor een goed concert, of het nou rock, folk of punk is, kan je hier terecht. Bij Theater.nl kun je terecht voor het complete theateruitje! Bekijk hier het overzicht van voorstellingen in de Nederlandse theaters. En maak meteen je theateruitje compleet met een lekker etentje bij een restaurant naar keuze! Volg ons op.: Eén klik en je mist niets meer van wat er speelt. op de Nederlandse podia. Theaters per plaats. 2018 Theater.nl B.V. De Wereld Van Theater Algemene Voorwaarden Over ons Contact.
Stadstheater Zoetermeer.
zaterdag 23 mrt 2000.: zaterdag 23 mrt 2015.: Noem het maar liefde. Toneelgroep Maastricht met o.a. Jeroen Spitzenberger en Anniek Pheiffer. dinsdag 26 mrt 2015.: Theater Rotterdam voorheen Ro Theater. woensdag 27 mrt 1900.: woensdag 27 mrt 2030.: Theater Rotterdam voorheen Ro Theater.
Stadstheater Zoetermeer.
Ga naar de volledige agenda. 2711 EK Zoetermeer. 079 342 75 65. servicebalie@stadstheater.nl Privacy statement. ma t/m za 1600: 2030: uur. ma t/m vr extra telefonisch bereikbaar 1300: 1600: uur. Bij voorstellingen films een uur voor aanvang. Powered by Get-A-Ticket.

Contacteer ons