gemeente delft delft
Trouwen in Delft Delft.nl.
Wie trouwt in Delft, kiest voor een mooie locatie voor een van de mooiste dagen van uw leven. Voordat u elkaar het jawoord geeft, is het nodig dat u een aantal zaken met de gemeente regelt.: Locatie en datum reserveren.
Parkeren in Delft Delft.nl.
Gemeente en democratie. Parkeren in Delft. Parkeren in Delft /. Alles over parkeervergunningen, tarieven en parkeren in de binnenstad. In de binnenstad en de omliggende gebieden geldt betaald parkeren. Bezoekt u het centrum van Delft met de auto? Om te parkeren in de binnenstad kunt u gebruikmaken van de verschillende parkeergarages en parkeerterreinen.
Inwoners Delft.nl.
Parkeren in Delft. Vacatures bij de gemeente. Carnaval in Kabbelgat 06 feb Op zaterdag 10 februari barst het carnaval in Delft of nee: Kabbelgat weer in alle hevigheid los. Plannen voor Nieuw Delft 05 feb Het college heeft de gemeenteraad laten weten hoe het zuidelijk deel van Nieuw Delft kan worden ingericht.
Gemeenteloket Delft.nl.
Zoek Zoeken Zoek. Bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Delft kunnen inwoners en bedrijven al hun praktische zaken regelen. Zoek door het gemeenteloket Zoek op trefwoord Zoek. Bouwen en verbouwen. Bouwen en verbouwen. Cultuur, sport en vrije tijd.
Afspraak maken of annuleren Delft.nl.
Het Klant Contact Centrum is op afspraak geopend op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. Afspraak wijzigen of annuleren. Bent u verhinderd of komt de afspraak u toch niet uit?
Delft.nl.
Alles wat u wilt weten als inwoner van de stad Delft. Gemeenteloket Regel uw praktische zaken. Actueel Nieuws uit Delft en meer. Nieuwsbrief @Delft Elke donderdag in de mailbox. Naar het inwonersportaal. Van een dagje Delft tot een weekendje weg.
Gemeenteloket Delft.nl.
Natuur en milieu. Gemeente en democratie. Bij het gemeenteloket voor inwoners regelt u direct uw praktische zaken. Van paspoort tot parkeervergunning. Kies uit onderstaande thema's' voor het product dat u wilt aanvragen. Bouwen en verbouwen. Cultuur, sport en vrije tijd.
Gemeente Delft Startpagina Facebook.
Delft is een Gouden Sociale gemeente en dat komt door Delftenaren zélf die zich inzetten om Delft nog leuker, veiliger en zorgzamer te maken. Zoals Ludmilla Skinner en Derrick Leeuwin met hun Canidream kijk en luister zelf maar Morgen komen zij aan het woord in een special over de Gouden Sociale Gemeente in de Stadskrant Delft Kun je daar niet op wachten?

Contacteer ons