parkeergarage zoetermeer stadshart
Parkeren zoetermeer.
Gratis parkeren Zoetermeer. In de blauwe zones rondom het Stadshart kunt u max 3 uur parkeren met uw parkeerschijf. De blauwe zones zijn in werking op maandag t/m zaterdag van 07.00-21.30 uur en op zon en feestdagen van 12.00-17.00 uur. Zoetermeer kent diverse parkeergarages. Voor alle parkeerders in de parkeergarages geldt de eerste drie uur gratis parkeren! Na het derde uur bedraagt het tarief 150, per 52 min. Het maximale tarief per dag bedraagt 1150. De parkeergarages zijn vinden op de volgende adressen.: Burg.van Leeuwenpassage 8 2711 JV Zoetermeer. Onderlangs/Bovenlangs 2711 HW Zoetermeer. Belgielaan 2, 2711 PH Zoetermeer. Luxemburglaan 1 2711 BD Zoetermeer. Duitslandlaan 15 2711 BG Zoetermeer. Theaterplein 2711 EK Zoetermeer. Parkeergarage Driekant 2711 HG Zoetermeer.

Iedere parkeergarage beschikt over twee oplaadpunten. Voor informatie over oplaadpunten op uw route naar Stadshart Zoetermeer verwijzen wij u naar www.oplaadpalen.nl. Stadshart Zoetermeer is uitstekend bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheden. U kunt uw auto parkeren in één van de volgende overdekte parkeergarages.:
Parkeren in Zoetermeer? Alle parkeergarages op een rij.
Werken bij P1 Werken bij P1. 1 Parkeergarage Leidsewallen-CKC. 2 Parkeergarage Osijlaan. Parkeren in Zoetermeer. Zoetermeer heeft een modern winkelcentrum het Stadshart met een groot aanbod aan winkels en even verderop de sfeervolle historische Dorpsstraat. Hier is het genieten van de uitstekende restaurants en de verschillende uitgaansgelegenheden.
Parkeergarage P5 Amsterdamstraat Zoetermeer.
Het is een van de grotere parkeergarages in Zoetermeer vlakbij het stadshart. De parkeergarage is ruim maar niet permanent geopend. Parkeertarieven Parkeergarage Amsterdamstraat Zoetermeer. Tarief: Eerste 2 uur gratis, daarna 150/50, min. Maximaal: 1200, per dag. Adres Parkeergarage Amsterdamstraat Zoetermeer.
Parkeren Zoetermeer.
Blauwe zones Zoetermeer. Met uw parkeerschijf kunt u max 3 uur parkeren op de Justus van Effenhove, Van Duinkerkenhove, Frederik van Eedenhove, Anthonie Donkerhove en een gedeelte van de Busken Huethove. Het parkeren in de parkeergarages in het Stadshart is de eerste 2 uur gratis m.u.v. parkeergarage Driekant en Theaterplein.
Parkeren te Zoetermeer parking.
In en uitrijden. Zaken doen met Q-Park. Nieuwe Q-Park App. U heeft geen bestemming ingevoerd en daarom worden alle parkeergarages in Zoetermeer weergegeven. Zoek een parkeergarage in de buurt van Zoetermeer. station, restaurant, adres., Kies een parkeergarage in Zoetermeer.: PR Zoetermeer Oost.

Contacteer ons