parkeren stadshart zoetermeer
Bereikbaar Zoetermeer Parkeren Stadshart.
Home Auto Parkeren Stadshart. De binnenstad van Zoetermeer beschikt over verschillende gratis en betaalde parkeermogelijkheden. Daarnaast zijn de parkeergarages in het centrum voorzien van speciale plaatsen met laadpalen voor elektrische autos. Parkeergarages zijn door middel van nummers aangegeven op de ringwegen.

Een overzicht van de verschillende services waar u in Stadshart Zoetermeer gebruik van kunt maken. Gratis en onbeperkt wifi. Stadshart Zoetermeer is uitstekend bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheden. U kunt uw auto parkeren in één van de volgende overdekte parkeergarages.:
Parkeren zoetermeer.
Gratis parkeren Zoetermeer. In de blauwe zones rondom het Stadshart kunt u max 3 uur parkeren met uw parkeerschijf. De blauwe zones zijn in werking op maandag t/m zaterdag van 07.00-21.30 uur en op zon en feestdagen van 12.00-17.00 uur.
Parkeren in Zoetermeer? Alle parkeergarages op een rij.
2 Parkeergarage Osijlaan. Parkeren in Zoetermeer. Zoetermeer heeft een modern winkelcentrum het Stadshart met een groot aanbod aan winkels en even verderop de sfeervolle historische Dorpsstraat. Hier is het genieten van de uitstekende restaurants en de verschillende uitgaansgelegenheden. Ook de cultuurminnende bezoekers worden niet vergeten in het toonaangevende Stadstheater en het filmhuis Cine Utopia.
Parkeren Zoetermeer.
Blauwe zones Zoetermeer. Met uw parkeerschijf kunt u max 3 uur parkeren op de Justus van Effenhove, Van Duinkerkenhove, Frederik van Eedenhove, Anthonie Donkerhove en een gedeelte van de Busken Huethove. Het parkeren in de parkeergarages in het Stadshart is de eerste 2 uur gratis m.u.v.
Parkeren P8 Nederlandlaan Zoetermeer parkeerlijn.nl.
Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op ga verder te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Parkeerlijn.nl dé vindmachine voor parkeren in Nederland. Ik wil parkeren in. Vul in straatnaam, plaatsnaam" of postcode of in de buurt van. Straal: 250 m. 2711 JD Zoetermeer.

Contacteer ons