stadshart zoetermeer parkeren
Parkeren zoetermeer.
Gratis parkeren Zoetermeer. In de blauwe zones rondom het Stadshart kunt u max 3 uur parkeren met uw parkeerschijf. De blauwe zones zijn in werking op maandag t/m zaterdag van 07.00-21.30 uur en op zon en feestdagen van 12.00-17.00 uur.
Parkeren in Zoetermeer? Alle parkeergarages op een rij.
2 Parkeergarage Osijlaan. Parkeren in Zoetermeer. Zoetermeer heeft een modern winkelcentrum het Stadshart met een groot aanbod aan winkels en even verderop de sfeervolle historische Dorpsstraat. Hier is het genieten van de uitstekende restaurants en de verschillende uitgaansgelegenheden. Ook de cultuurminnende bezoekers worden niet vergeten in het toonaangevende Stadstheater en het filmhuis Cine Utopia.
Winkelcentrum Stadshart Zoetermeer: 7 dagen per week geopend Zoetermeer.
Altijd 2 uur gratis parkeren in Stadshart Zoetermeer. In Stadshart Zoetermeer is een ruime keuze aan winkels. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, mooie kleding of een origineel cadeau: in Stadshart Zoetermeer bent u aan het juiste adres.

Een overzicht van de verschillende services waar u in Stadshart Zoetermeer gebruik van kunt maken. Gratis en onbeperkt wifi. Stadshart Zoetermeer is uitstekend bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheden. U kunt uw auto parkeren in één van de volgende overdekte parkeergarages.:
Parkeren Zoetermeer.
Blauwe zones Zoetermeer. Met uw parkeerschijf kunt u max 3 uur parkeren op de Justus van Effenhove, Van Duinkerkenhove, Frederik van Eedenhove, Anthonie Donkerhove en een gedeelte van de Busken Huethove. Het parkeren in de parkeergarages in het Stadshart is de eerste 2 uur gratis m.u.v.
Bereikbaarheid Zoetermeer Bruist.
Het parkeren in de parkeergarages P1 Belgiëlaan, P2 Bovenlangs/Onderlangs, P4 Luxemburglaan, P5 Amsterdamstraat, P8 Nederlandlaan en P9 Duitslandlaan in het Stadshart is de eerste twee uur gratis. Hierna geldt een tarief van 150, voor 52 minuten, met een maximum tot 1150, per dag. Parkeren in de Driekant parkeergarage of op het parkeerterrein Denemarkenlaan is niet gratis. Snel en eenvoudig parkeren bij de Dorpsstraat. Voor de Dorpsstraat is een nieuwe parkeerapp ontwikkeld. Met deze app kunnen bezoekers eenvoudig naar een vrije parkeerplek navigeren. De app is te downloaden voor Android en iOS toestellen onder de naam Zoetermeer Dorpsstraat Parkeerapp.

Contacteer ons