zoetermeer muziek
JeePee Muziekcentrum Verhuur van oefenruimtes in Zoetermeer.
Bandcoaching, Djembeelessen, Thema-avonden en Bandfotografie aan. Alle 6 / Oefenruimtes 6. Reserveer je oefenruimte online! Wie er werken bij JeePee Muziekcentrum. Iedereen houdt van muziek. Peter Grote baas. Ongekend functioneel: muziek. Steven Kleine baas. Adres JeePee Muziekcentrum. 2717 AV Zoetermeer.
Muziekles in Zoetermeer: instrumenten zangles musical dj/producer.
Kijk voor meer informatie over Dj en Creative Producer hier. MusicSoulHouse is een muziekschool in Zoetermeer die is begonnen uit passie voor muziek. Geen overheids-instelling, maar twee mensen met hart voor zaak en een geweldig team docenten! Ik wil de nieuwsbrief!
Music All In Dorpsstraat.
Oefenruimte.
Concert Zoetermeer live band pop podium Zoetermeer live muziek Zoetermeer concert.
76% vindt dit leuk. Meer dagje uit tips in Zoetermeer. Evenementen Muziek Sport Spel Theater Film. Toon alle locaties in Zoetermeer. Adverteren Evenement toevoegen Contact Sitemap Disclaimer. Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook de UITagenda van de regio Zoetermeer.
Cultuurpodium Boerderij Zoetermeer.
Volg de Cultuurpodium Boerderij op Facebook, Twitter en Flickr en zorg dat je helemaal niks meer mist! Cultuurpodium Boerderij Twitter. Cultuurpodium Boerderij Facebook. Cultuurpodium Boerderij Flickr. Cultuurpodium Boerderij Spotify. 2717 AV Zoetermeer. Toon in Google-Maps. Telefoon: 31 079 321 10 12.
Muziek locaties zoetermeer actief zoetermeer actief.
Maar ook poppodia en evenementen worden regelmatig georganiseerd. Stadstheater Zoetermeer Het Stadstheater is in de eerste plaats bekend als theater, maar brengt ook zeer regelmatig muzikale voorstellingen op de planken. Klassiek of modern, of muziek speciaal voor kinderen, u vindt het in het Stadstheater.
Welkom op onze website.
Welkom op onze website. In een prachtig historisch interieur met mooie akoestiek nodigt de Oude Kerk uit tot musiceren en het beluisteren van muziek. Twee bijzonder mooie orgels en een concertvleugel vormen de basis voor musiceren op niveau met een maximum aan luistergenot. Dat een breed publiek vrij toegankelijke concerten waardeert, wordt bewezen in Zoetermeer.

Contacteer ons